mandag den 13. august 2012

Asiatisk kylling i karry


Asiatisk kylling i karry

INGREDIENSER :

2 kyllingebryst
2 løg
2 fed hvidløg, groft hakket
1 rød chilli, finthakket
1 spk koriander pulver
1 spk spidskommen pulver
1 spk ingefærd pulver
1 spk karry
1 tsk kanel
2 dåser kokosmælk
Frisk koriander til pynt

FREMGANGSMÅDE:

Kyllingebrysterne skæres i fine skiver og brunes i olie, løg og karry kommes i og brunes med de sidste minutter.
Resten af krydderrierne tilsættes og tilslut hældes kokosmælk i, retten simrer i ca 30 min, smages til med salt og peber
Ønsker man mere ”grønt” kan man tilsætte skivet gulerødder, babymajs, sukkerærter osv.

SERVERING
Retten serveres med ris og nan brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar