onsdag den 14. november 2012

Kebab/durum Chilli sauce


Fakta:
Jeg elsker den chilesauce som man kan få hos den lokale kebeb pusher, så derfor har jeg igennem en rum til eksperimenteret med at ramme en lignende smag med min egen opskrift.
Her er hvad jeg er landet på.
Ingredienser:

En dåse/glas soltørrede tomater i Olie
280 g. tomatpasta, dobbetkoncentreret 28-30 %
3-4 spsk. chilifrø (Billigst ved asistiske-mellemøstlige købmænd)
Olivenolie
1 spsk. tørret Cayenne Pepper
1 tsk Garam Masala
En anelse citronsaft, helst frisk
En anelse salt
En anelse hvidløgspulver

Bland alle ingredienserne til ønskede konsistens opnåes.
Fyls massen på glas og dæk det med lidt olivenolie.
Lad chilli saucen trække i minimum 48 timer inden den anvendes så er den bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar