onsdag den 28. november 2012

Paleo Julemad


Paleo Julemad

I år er min første paleo jul. Jeg står over for den store udfordring at jeg er den eneste i familien der lever en paleo livsstil, men da det er mig der laver mad bliver det en paleo jul. Men når det jo er sagt, skal de andre jo ikke lide under at jeg har valgt en ny livsstil, så der vil blive serveret brunede kartofler og risalamande, men jeg vil tilnærme resten en paleo kost.

OBS: Dette er ikke 100% paleo, men tilnærmet.

Her er hvad jeg vil servere.

Roasted rodfrugter
Chips af rodfrugter
Sweet potatoes
Frisk rødkålssalat med appelsin
Rødkål medsaltede mandler

Desserten har jeg ikke lige kommet op med endnu, men den går jeg lige og tænker over.

3 kommentarer:

 1. Palæo ris a la mandel: hytte ost, flødeskum, vanilje, sukrin+, mandler og lidt mandel essens, og voila! Go fornøjelse!
  Miss Lucy

  SvarSlet
 2. Du må ikke spise mælkeprodukter i paleo-kosten?

  http://paleo-kost.dk/start-her/kom-i-gang/

  SvarSlet
 3. Tak for opskriften Miss Lucy
  Jeg er enig i at opskriften ikke helt er paleo. Dog kan den med lidt godt vilje kravle ind under paleo v 2.0 hvis man ikke er helt krakilsk.
  /Peter

  SvarSlet