torsdag den 6. december 2012

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

1800 g. suppehøne
Kraftben købes hos slagteren
2 løg
2 porrer
2 persillerødder
1/2 knoldselleri
3 store gulerødder
1 dusk bredbladet persille
1 dusk timian
Salt
Peber

Læg hønen og krafben i en gryde og dæk det med vand.
Lad det koger op og skum suppen så den bliver klar.
Tilsæt salt
Skum så længe der er affaldsstoffer i overfladen.
Skru ned til middel varme of tilsæt grøntsagerne.
Bundt persille og timian og læg dette i en tepose og tilsæt det til suppen.
Suppen koges til kyllingen er mør.
Tá kyllingen og krafben op. Gem kyllingen da kødet kan bruges til suppen eller andet.
Koge tid 2-3 timer.
Kog suppen ind hvis den ønskes kraftigere.

OBS man kan tage grøntsagerne op undervejs hvis man ønsker at genbruge dem til suppen. Jeg koger dem med hele vejen og laver nye til fyld


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar