lørdag den 8. december 2012

Paleo karrykål med kylling

Naboen var så venlig at tilbyde og komme med mad til os da vi i øjeblikket har hænderne fulde med vores nye baby. De ville komme med paella som er super lækkert. Meget fristende at hoppe i øg mæske sig med kulhydrater, men valgte dog at gemme mit "get out of jail free" kort til næste fredags julefrokost. Fuck den første december i Paleoens tegn kræver viljestyrke. Nå men så skulle jeg jo finde på en ret som var på smagsniveau med Annies Palle og det blet så til karrykål.

Her er opskriften.

1/4 hvidkål i fine strimler
1 porre snittet fint i ringe
1 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
1-2 spsk karry
Olivenolie
Kylling ( jeg brugte resterne fra den suppe jeg kogte i går)
1 dl vand eller bouillon (igen brugte jeg suppen fra i går)

Var olien i en wok og brænd karryen af. Pas på det ikke brænder på.
Tilsæt løg, kylling og hvidløg og sauter til de er blanke. Tilsæt kål og porre samt væde og lad retten simre i 20 min under omrøring.

Jeg tilsatte lidt sambal oliek da jeg godt kan lide maden spicy.

Det var en super let ret og det smagte fantastisk. Desværre fik jeg ikke et billede men mon ikke den bliver lavet igen i nærmeste fremtid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar