fredag den 28. december 2012

Kold and og reje lasagne



Ja jeg ved det godt, det lyder lidt underligt, men prøv det det er en enorm lækker ret.
Vi har selv benyttet denne forret i flere anledninger heriblandt nytårsaften.

Ingredienser:
400 g Store Rejer
2 pk Lasagneplader helst frisk pasta, og meget gerne hjemmelavet
1-2 stk Andebryst afhængig af størrelsen
1-2 l Kraftig fjerkræbouillon
150 g Philadelphia ost
1 stk Rød chili, finthakket
1 bdt Kørvel, hakket groft
revet skald af en ½ økologisk citron
2 spsk Citronsaft
2 fed Hvidløg, knust
Syrnet fløde:
1 stk Muskatnød, revet
2 dl Piskefløde
Kørvel finthakket
Saft af 1 citron
Salt og peber

Kørvel til garnering


Fremgangsmåde:
Andebrystet koges i bouillon i 45 min. under låg. Brystet afkøles, brækkes i mindre stykker og vendes med rejer, philadelphia ost, chili, hvidløg, limesaft, kørvel, citron skal, citronsaft, salt og peber.
Pastaen skæres i firkanter ca. 15x15 cm. (3 lag til hver servering) og koges
al dente
Læg rejeblandingen i lag med pasta, (pasta, fyld, pasta, fyld, pasta,pynt)


Piskefløden hældes i en dyb tallerken, med stor overflade og vendes med muskat, kørvel, salt og peber og citronsaften.
Lad fløden syrne og bliv stil.

Lasagne portionerne anrettes på 4 tallerkener, saucen lægges omkring, og det serveres straks.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar