Nytårsbrunch
/ Tømmermænds brunch
Vi kender det alle, tømmermændenes hærgen efter en vild nat i byen.
Hvad er så bedre end en god solid brunch dagen derpå.
Vi kender det alle, tømmermændenes hærgen efter en vild nat i byen.
Hvad er så bedre end en god solid brunch dagen derpå.
Her
er hvad jeg vil servere for min naboer og venner førstenytårs dag.
Æggetoast
æg
toastbrød
Kom fedt stof på en almindelig pande. Tag så en skive toastbrød, laver et hul i midten med en udstikker. Brun toasten på den ene side og vend den.Slå et æg ud i hullet. Steges ved middelvarme til ægget er fast. Krydres med salt og peber.
Brunchpølser
Nu er jeg ingen pølsemager, så de bliver købt hos den lokale slagter.
Nu er jeg ingen pølsemager, så de bliver købt hos den lokale slagter.
Bacon:
Almindelig bacon kan gøre den, men jeg ynder at købe et helt stykke og selv skære skiverne.
Steges sprøde på pandel eller grillen.
Almindelig bacon kan gøre den, men jeg ynder at købe et helt stykke og selv skære skiverne.
Steges sprøde på pandel eller grillen.
Rodfrugte hash browns
6 stk rodfrugter efter smag
2 løg
1 æg
1 spsk mel
smør og olie til stegning
Rodfrugter og løg rives groft, og blandes sammen i en skål. Lad blandingen stå i 10 minutter og dræn jævnligt vandet fra som samler sig i bunden. Tilsæt derefter ægget og melet samt salt og peber og rør godt rundt, til det er en ensartet masse. Hashbrowns ligges på panden i størrelsen af en kaffekop, og planes forsigtigt ud med en paletkniv til de er ca. 3 cm i højden. Steges nu i smør eller olie til de er gyldne
Stegte
tomater
Tomaterne halveres, dryppes med æbleeddikecider samt salt og peber og kommes på grillen/panden
Tømmermandsshake
1 banan
3 cl vodka
2 dl mælk
isterninger
lidt honning og lime juice
Tomaterne halveres, dryppes med æbleeddikecider samt salt og peber og kommes på grillen/panden
Tømmermandsshake
1 banan
3 cl vodka
2 dl mælk
isterninger
lidt honning og lime juice
Kom det hele i blenderen og smag til
med honning og lime juice. Serveres i store glas med sugerør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar