onsdag den 12. december 2012

Perfekt stegt Fiskefilet

Her er et tip til hvirdan du steger de perfekte fiskefileter
  • Fiskefileterne skal være helt friske, gerne fanget samme dag.
  • Skyd filetterne og vend dem i mel med salt og peber
  • Vend dem herefter i pisket æg og mælk, halv, halv
  • Vend dem nu i rasp iblandet lidt rugmel evt. lidt revet parmesanost
  • Steg dem hurtigt på begge sider  i halv olie, halv smør til de er brune
  • Stil dem i ovnen ved 180 grader til servering (dog max 15-20 minutter)

2 kommentarer:

  1. Det lyder spændende med rugmel og parmesanost. Jeg plejer bare at bruge den mere traditionelle måde når jeg skal panere fiskefileter. Som man kan finde her http://fiskefilet.dk/panering.html

    Bliver de mere sprøde af at komme i ovnen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er vigtigt de kun ligger i ét lag ellers bliver de bløde. Umildbart bliver de ikke meget mere sprøde, men de skal jo holdes varme til gæsterne er klar

      Slet