- Fiskefileterne skal være helt friske, gerne fanget samme dag.
- Skyd filetterne og vend dem i mel med salt og peber
- Vend dem herefter i pisket æg og mælk, halv, halv
- Vend dem nu i rasp iblandet lidt rugmel evt. lidt revet parmesanost
- Steg dem hurtigt på begge sider i halv olie, halv smør til de er brune
- Stil dem i ovnen ved 180 grader til servering (dog max 15-20 minutter)
onsdag den 12. december 2012
Perfekt stegt Fiskefilet
Her er et tip til hvirdan du steger de perfekte fiskefileter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det lyder spændende med rugmel og parmesanost. Jeg plejer bare at bruge den mere traditionelle måde når jeg skal panere fiskefileter. Som man kan finde her http://fiskefilet.dk/panering.html
SvarSletBliver de mere sprøde af at komme i ovnen?
Der er vigtigt de kun ligger i ét lag ellers bliver de bløde. Umildbart bliver de ikke meget mere sprøde, men de skal jo holdes varme til gæsterne er klar
Slet