Kartofelfondant (Pommes fondant):
4 store bagekartofler
1 økologisk citron
3 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Salt og peber
1 dusk frisk timian
Fremgangsmåde:
Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olie
Riv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål.
Giv hvidløgene et tryk med håndfladen og kom den op i skålen.
Jeg laver disse på weberen.4 store bagekartofler
1 økologisk citron
3 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Salt og peber
1 dusk frisk timian
Fremgangsmåde:
Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olie
Riv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål.
Giv hvidløgene et tryk med håndfladen og kom den op i skålen.
Var grillen op til direkte varme.
Kartoflerne grilles let på den olierede side for at give dem nogle flotte grilstriber.
Kom dem tilbage i foliebakken.
Herefter skal de grilles i foliebakken over direkte varme i ca. 10 min til de får en gyldenbrun bund.
Skift herefter til indirekte lav varme og tilsæt citronskal og hvidløg. Krydder med salt og peber og dæg foliebakken med alufolie så kartoflerne bliver dampede møre. Grilles i ca. 30 min eller til møre.
Ingen kommentarer:
Tilføj en kommentar