onsdag den 30. januar 2013

Kyllingesuppe med lime og gurkemeje

Gai Tom kha min


2 fed hvidløg hakket
2 skalotteløg fint hakket
1 tsk gurkemeje
750 ml hønse bouillon
250 ml kokosmælk
4 kaffir lime blade
200 g kyllingefilet skåret i strimler
4 spsk fiskesauce
2,5 spsk limesaft
1 tsk sukker
6 babymajs halveret
6 friske champignon skåret i kvarte
1 frisk chili til garnish

Blend hvidløg, skalotteløg og gurkemeje til en pasta.

Varm bouillon og kokosmælk i en gryde og tilsæt pastaen beskrevet ovenfor.
Tilsæt kaffir, og kylling og kog i 10 min
Tilsæt fiskesauce, lime, sukker, majs og svampe og lad det simre i 2 min.

Pynt med chili og friske koriander blade




- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar