mandag den 11. februar 2013

Tomatsuppe

Oliven olie


1 løg i grove stykker
2 fed hvidløg grofthakket
3 gulerødder i mindre stykker
2 dåser hakkede tomat eller 16 friske flåede
1 håndfuld frisk basilikum
1 liter grønsagsfond
1 tsk sukker
1¼ tsk hav salt
friskkværnet hvid peber
2 kyllingebryster tilberedt
Suppehorn
Creme fraiche

Varm olien i en stor tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til gulerødderne er møre. Blend suppen til den er glat. Bing atter suppen i kog. Tilsæt kyllingekød og suppehorn. Smag tomatsuppen til og server straks.
En klat creme fraiche kan tilsættes


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar