I dag blev det "bare" til en gang tøm køleskabet.
Her er hvad jeg kunne finde.
2 andebryst
1 iceberg salat
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
2 røde chili
3 forårsløg
1 appelsin
1 håndfuld mandler
Pinjekerner
Kokosolie
Jeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt. De blev stegt på weberen på en stegeplade ved høj temperatur 8 min på skinsiden og 3 min på kødsiden. Herefter trak de i 10 min inden jeg skar dem ud.
Salaten brækkede jeg i stykker og anrettede på en tallerken.
Hvidløg og ingefær blev hakket fint, forårs løg blev skåret i rustikke stykker og chilien skåret i ringe
Varm olien i en pande, svits hvidløg, ingefær og chili i 2 min, tilsæt mandler, pinjekerner og forårsløg og svits i yderligere 2 min.
Hæld blandingen over salaten
Skær appelsinen i fileter og læg dem på salaten. Pres saften ud af resterne og gem dem
Anret andebrystet ovenpå salaten og overhæld andebrystet med appelsinsaften
Værsgo simpelt men lækkert
Her er hvad jeg kunne finde.
2 andebryst
1 iceberg salat
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
2 røde chili
3 forårsløg
1 appelsin
1 håndfuld mandler
Pinjekerner
Kokosolie
Jeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt. De blev stegt på weberen på en stegeplade ved høj temperatur 8 min på skinsiden og 3 min på kødsiden. Herefter trak de i 10 min inden jeg skar dem ud.
Salaten brækkede jeg i stykker og anrettede på en tallerken.
Hvidløg og ingefær blev hakket fint, forårs løg blev skåret i rustikke stykker og chilien skåret i ringe
Varm olien i en pande, svits hvidløg, ingefær og chili i 2 min, tilsæt mandler, pinjekerner og forårsløg og svits i yderligere 2 min.
Hæld blandingen over salaten
Skær appelsinen i fileter og læg dem på salaten. Pres saften ud af resterne og gem dem
Anret andebrystet ovenpå salaten og overhæld andebrystet med appelsinsaften
Værsgo simpelt men lækkert
Ingen kommentarer:
Send en kommentar